Så tar du bra bilder till ditt hem

Ta bra bilder av ditt hem!

När du annonserar ett rum eller en lägenhet är det viktigt att ha högupplösta bilder som visar upp boendet i bästa möjliga ljus. Här är några tips för att ta fina bilder av din bostad: 

 

5 snabba tips som gör att dina bilder lyfter din annons 

  1. Använd naturligt ljus när det är möjligt. Den bästa tiden på dagen för att ta bilder är tidigt på morgonen eller sent på eftermiddagen, när solen står lågt på himlen och kastar ett mjukt, gyllene ljus.

 

  1. Försök att undvika att använda blixtar. Det kan skapa hårda, föga smickrande skuggor och bländning.

 

  1. Se till att ditt hem är städat och väl utformat. Rensa bort allt skräp och se till attdet är städat och undanplockat.Tänk igenom placering av exempelvis möbler, och kan du addera blommor eller växter så ger det ofta en bra harmoni till rummet. 

 

  1. Använd enbrakamera. Dagens smartphones håller ofta tillräcklig kvalité. Det finns enkla och billiga stativ till din smartphone som gör att du undviker skakiga eller snedställda foton. Om du inte har någon bra kamera kan du överväga att låna en av en god vän. 

 

  1. Ha gärna litetålamod. Det är viktigt att ta flera bilder från olika vinklar och att experimentera med olika inställningar tills du får ett foto som du känner dig nöjd med. 

 

Med dessa tips kommer du att kunna ta vackra bilder av ditt hem som hjälper dig att locka potentiella hyresgäster. 

Varmt lycka till! 

BeLiving 

 

OBS! Känner du att detta känns som ett oöverstigligt berg så är vi inte längre bort än ett samtal eller mail, så kan vi guida eller rent av hjälpa dig att ta fina bilder av ditt hem. 

 

 

Relaterade bloggar